elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Dissabte s'escollirà la reina de les Festes Patronals 2016

Dissabte s'escollirà la reina de les Festes Patronals 2016

  El proper 14 de maig, en un acte que tindrà lloc a l'Auditori Pedro Mercader, es donarà a conèixer el nom de la reina de les Festes Patronals 2016. La Cort d'Honor la formaran vuit dames, quatre dames infantils i la Dulcinea.

  La Comissió de Festes està ultimant els detalls de l'acte que tindrà lloc aquest dissabte 14 de maig a partir de les 20.00 hores a l'Auditori Pedro Mercader i que servirà per escollir la reina de les Festes Patronals 2016, que tindran lloc del 19 al 28 d'agost. Enguany s'han presentat nou dames, una de les quals serà la reina de les Festes, una Dulcinea, i quatre dames infantils.

  Les dames, entre les quals sortirà escollida la reina, són: Lara Ferrer Saura (Benicarló Base Futbol), María Vidal Marzal (Centro de Estudios del Maestrazgo), Elena Salvador Montañés (Amay), Laura Boix Salvador (Coral Polifònica Benicarlanda), Paula Montañés Calvet (Club Deportivo Mabel), Laura Ferrer Cruz (Associació dels Amics de Sant Gregori), Gemma Staffiero Masip (Asociación Española Contra el Cáncer), Mar Melet Arín (Penya Surrac 2000), Noelia Pitarch Ruiz (Associació Bonsai Benicarló). La Dulcinea serà Inés Agut Muñoz, de Madrid.
  Pel que fa a la cort infantil, les representants seran Paula del Valle Añón, Raquel Navarro Martínez, Ana Zorrilla Marzá i Aitana Cheto Millán.

  Després de l'elecció, tindrà lloc el lliurament del premi del XXXII Concurs de Fotografia Premi Festes Patronals Ciutat de Benicarló. La fotografia guanyadora, que servirà per il•lustrar el cartell i el programa oficial de les Festes, no es desvetllarà fins al proper dissabte.

  Subir