28 de noviembre de 2020 28/11/20

Es consolida el cicle De por!, l’aposta per a la Nit d’Ànimes i el Dia de Tots Sants

Es consolida el cicle De por!, l’aposta per a la Nit d’Ànimes i el Dia de Tots Sants - (foto 1)
  • La programació compta amb una visita guiada pels carrers del centre, que repassarà històries de bandolers benicarlandos, i amb dos contacontes: un per a públic infantil i un per a públic adult

  • L’activitat es concentrarà la nit del 31 d’octubre i l’1 de novembre

MÁS FOTOS
Es consolida el cicle De por!, l’aposta per a la Nit d’Ànimes i el Dia de Tots Sants - (foto 2)
Es consolida el cicle De por!, l’aposta per a la Nit d’Ànimes i el Dia de Tots Sants - (foto 3)

La regidora de Serveis Lingüístics, Filo Agut, acompanyada de l’historiador Joan Ferreres, ha presentat la programació de la segona edició del cicle De por!, l’aposta cultural de la Regidoria per a la Nit d’Ànimes i el Dia de Tots Sants. La proposta gira al voltant d’una tradició valenciana: la de contar històries fantàstiques, de monstres, de por i de misteri. Així, l’activitat començarà la nit del 31 d’octubre a les 22.00 hores amb la visita guiada per a públic adult «Els bandolers benicarlandos». Pels carrers del centre de la ciutat, l’historiador Joan Ferreres repassarà diverses històries de bandolers de Benicarló dels segles XVI i XVII.

Pel que fa al Dia de Tot Sants, a partir de les 18.00 hores es durà a terme un primer contacontes dirigit a un públic familiar, especialment amb xiquets i xiquetes d’entre 5 i 9 anys. L’activitat comptarà amb tres escenaris diferents: la Capella del Mucbe, l’Ajuntament i l’Edifici Gòtic, on els contacontes Carles Cano, Almudena Francés i Tània Muñoz s’encarregaran de posar la dosi de por i de misteri. A més, també hi haurà una cercavila de les Feres de l’Estel del Collet, amenitzada per la batucada dels Fenòmens.

Finalment, a les 22.00 hores, l’Edifici Gòtic serà l’escenari per a dur a terme l’activitat de contacontes per a un públic adult.

Les tres activitats són gratuïtes, tot i que s’ha de realitzar una inscripció prèvia al Mucbe, a través de correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org o del telèfon 964 460 448.

Subir