elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Conservatori celebra el final de curs amb un itinerari musical

El Conservatori celebra el final de curs amb un itinerari musical

    Els alumnes i professors del Conservatori Professional de Música Mestre Feliu celebraran la festa de final de curs realitzant un itinerari musical per alguns dels espais més emblemàtics de Benicarló. La celebració tindrà lloc dimecres 15 de juny i començarà a les 18.00 hores amb l'actuació de la brass band del Conservatori a la plaça de Sant Bartomeu. A les 18.20 hores arrancarà una rua batukada amb el conjunt de percussió fins a la plaça del Mercat Vell. Allà, tindrà lloc l'actuació de l'ensemble de vent-fusta del Conservatori.

    En acabar, a les 18.45, la rua batukada seguirà l'itinerari fins al Mercat Central, on tindrà lloc una jazz session. A partir de les 19.10 hores, la rua arribarà fins a l'Auditori pel carrer d'Hernan Cortés. Allà, tindrà lloc l'actuació de la banda d'ensenyaments professionals.

    Una vegada dins de l'Auditori, començarà l'acte de cloenda del curs, amb l'actuació de l'orquestra de corda del Conservatori, el lliurament de diplomes i reconeixement als alumnes que han acabat sisé d'Ensenyaments Professionals i el recital del música de cambra i piano amb la col·laboració del Ballet Lupe.

    Subir