elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís Benicarló demana la celebració d’un ple extraordinari per tal de rebutjar el tancament de RTVV

    El grup municipal de Compromís a Benicarló mitjançant el seu portaveu Ricardo Mascarell ha demanat formalment la celebració d’un ple extraordinari per tal que l’Ajuntament de Benicarló rebutge el tancament de RTVV per part del Govern de la Generalitat i done suport als seus treballadors i treballadores.

    En paraules de Mascarell, “volem que a la Generalitat siguen sabedors que ni l’Ajuntament de Benicarló ni el poble de Benicarló estem a favor del tancament de RTVV”. “Volem que tant la televisió com la ràdio continuen emetent i ens conten les coses que ocorren a la nostra terra” ha continuat.

    “Volem que RTVV siga un mitjà de comunicació proper, del poble i per al poble, i allunyat de la manipulació i la censura que patia fins ara. A més el volem en valencià, ja que és l’únic mitjà públic de què disposem on es parla i defensa la nostra llengua” ha comentat Mascarell.

    “Per estos motius, hem demanat formalment a l’alcalde de Benicarló, Marcelino Domingo, que convoque un ple extraordinari de rebuig al tancament de RTVV i que done suport als treballadors i treballadores” ha conclòs el regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Benicarló.

    Subir