elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Els comerços i cafeteries de Benicarló es bolquen en la celebració de la Nit en Vetla

Els comerços i cafeteries de Benicarló es bolquen en la celebració de la Nit en Vetla

  La potent oferta cultural de la Nit en Vetla d'aquest divendres anirà acompanyada per una gran activitat comercial i gastronòmica. Els establiments comercials es bolcaran en organitzar desfilades de moda, tallers i degustacions i els bars i cafeteries han organitzat una Ruta del Quinto i Pinxo que s'allargarà fins al 31 de juliol.

  El comerç de Benicarló, d'una banda, i els bars i les cafeteries, d'una altra, s'estan bolcant en l'organització d'iniciatives que complementaran la potent oferta cultural de la Nit en Vetla, que tindrà lloc aquest divendres 15 de juliol. Així ho ha reconegut la regidora de Comerç i Turisme, Rosana Marzá, que ha destacat l'«alt nivell d'implicació del sector comercial i gastronòmic de la ciutat, organitzant tot tipus d'esdeveniments, desfilades de moda, tallers, sense oblidar la gran quantitat d'ofertes i descomptes que preparen per a la jornada».

  Marzá ha invitat veïns i visitants a sortir al carrer en una nit tan especial. «Volem que tothom conega els nostres locals i que disfruten de la nostra gastronomia», ha dit la regidora.

  Les iniciatives comercials se centraran en el centre comercial Benicentro i en les botigues del centre històric. En Benicentro s'ha programat una vesprada nit amb activitats per a tots els gustos i edats a partir de les 18.00 hores, amb tallers, demostracions i desfilades. Per la seua banda, els establiments del carrer Major, Sant Joan i Pubill, apostaran per una desfilada de moda en la qual participaran 13 comerços. També han preparat una decoració comuna, tallers, descomptes, ofertes i degustacions.

  Per la seua banda, els clients del Mercat podran disfrutar d'una degustació de productes a les diferents parades i participaran, amb els tiquets de compra, en el sorteig de tres cistelles de productes del Mercat. L'horari serà de 18.00 a 21.00 hores.

  Quintos, pinxos i fotografia

  Paral·lelament a tota l'oferta comercial, l'Associació de Bars i Cafeteries de Benicarló (BBC) ha preparat amb motiu de la Nit en Vetla la primera Ruta del Quinto i Pinxo, que arrancarà divendres i s'allargarà fins al 31 de juliol. Els 25 bars i cafeteries participants oferiran una gran quantitat de tapes i, a més, amb la col·laboració del Col·lectiu Audiovisual de Benicarló, exposaran els treballs fotogràfics de 22 artistes locals. El preu del pinxo + quinto serà de 3 euros.

  Subir