elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Comença el desbrossament dels camins rurals de Benicarló

Comença el desbrossament dels camins rurals de Benicarló

    Aquest matí han començat els treballs de desbrossament dels principals camins rurals de Benicarló. Les últimes pluges i els primers episodis de calor han fet créixer la vegetació a les vores dels camins, la qual cosa dificulta la circulació i la visibilitat en alguns encreuaments de les principals artèries del terme.

    Els treballs, que es duen a terme a través d'una subvenció de la Diputació de Castelló, han començat pel camí de Sant Jordi i continuaran pel camí d'Ulldecona, el camí de la Fossa del Pastor, el camí dels Moliners, el camí de Sant Mateu, el camí de Mallols, el camí de les Foies, el camí de les Alcores i el camí del Mas del Rei, entre d'altres. A més, també es desbrossaran l'assegador de la Basseta i la via de servei de l'autopista.

    El regidor d'Agricultura, Domingo Roca, s'ha mostrat satisfet per l'inici dels treballs, «que milloraran molt la circulació i la visibilitat dels camins» i «que eren absolutament necessaris per al treball diari dels agricultors». Roca ha confirmat que des de l'Ajuntament s'està treballant en la possibilitat d'utilitzar productes autoritzats a les vores dels camins per tal de lluitar contra la vegetació i mantindre nets els camins durant un major període de temps.

    Subir