9 de julio de 2020 9/7/20

El Circuit de Curses Populars finalitza amb l'entrega de trofeus

El Circuit de Curses Populars finalitza amb l'entrega de trofeus - (foto 1)

  Aquesta vesprada es posarà el punt i final a la segona edició del Circuit de Curses Populars de Benicarló amb l'entrega de trofeus als primers classificats de cada categoria. També s'entregaran distincions als tres primers classificats de la general masculina i femenina.

  El Saló de Plens acollirà aquesta vesprada l'acte de cloenda del Circuit de Curses Populars de Benicarló. El regidor d'Esports, Carlos Flos, entregarà trofeus als tres primers classificats de cadascuna de les categories. Així mateix, també hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la general masculina (Javier De La Fuente Llopis, Mohamed Chelli El Khayad i Marc Sánchez Cornelles) i de la general femenina (Susana Sospedra Orero, Rosa Gilabert Antolí i Maribel Arenós Balaguer).

  També hi haurà obsequis especials per a tots els participants que hagen completar quatre o més curses del circuit.

  Aquesta segona edició del Circuit de Curses Populars ha tingut un important èxit de participació, amb més de 2.500 inscripcions.

  La Regidoria d'Esports, juntament amb les entitats col·laboradores, ja està preparant les opcions de proves i el calendari per a la pròxima edició.

  Subir