16 de julio de 2020 16/7/20

El Circuit del Collet exhibirà el millor motocròs de base

El Circuit del Collet exhibirà el millor motocròs de base - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El Circuit del Collet exhibirà el millor motocròs de base - (foto 2)

  El 14 i 15 de maig es disputarà al Circuit del Collet el Campionat d'Espanya de Motocròs en les categories MX50, MX65, femení i sub-18. Enguany s'ha apostat pel motocròs de base per donar a conèixer aquestes categories a tots els públics.

  El cap de setmana del 14 i 15 de maig, el motor serà el protagonista de l'agenda esportiva de Benicarló. El Circuit del Collet, un dels millors del circuit valencià, acollirà el Campionat d'Espanya de Motocròs en diverses categories de base, com són MX50 (de 6 a 9 anys), MX65 (de 7 a 12 anys), femení i sub-18. L'activitat començarà dissabte amb les verificacions i continuarà diumenge amb els entrenaments i les curses oficials de cadascuna de les categories.

  Enguany, el Motoclub Benicarló ha apostat per separar el campionat d'Espanya del campionat territorial «amb l'objectiu de donar a les dos competicions el seu propi protagonisme» segons han explicat els representants del club i ha traslladat la competició autonòmica al 18 de setembre. A més, s'ha volgut donar un especial protagonisme a les categories de base, per tal de donar-les a conèixer a tots els públics. El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha destacat especialment aquesta aposta pels més joves, «en la línia del treball que fem des de la Regidoria d'Esports», i ha agraït el treball que es fa des del Motoclub per apropar el motocròs a tots els aficionats de la comarca «amb competicions tan importants com un campionat d'Espanya».

  Segons l'organització, està previst que participen uns 100 pilots entre totes les categories. El preu de l'entrada serà de 5 euros.

  Subir