30 de octubre de 2020 30/10/20

La Biblioteca presenta el llibre ‘Salir del silencio’

La Biblioteca presenta el llibre ‘Salir del silencio’ - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La Biblioteca presenta el llibre ‘Salir del silencio’ - (foto 2)

  La Biblioteca Manel Garcia Grau acull demà dijous la presentació del llibre ‘Salir del silencio. Voces de Càlig 1900-1938), de Martha E. Heard. L'acte tindrà lloc a les 19 hores i comptarà amb l'actuació musical de Pere Gumbau i Àlex Torres.

  L'obra, editada per Onada Edicions, és el fruit de 25 anys d'investigació sobre la història oral de Càlig, on la gent del poble conta els seus records del primer terç del segle XX des de diverses perspectives. De les entrevistes realitzades sorgeixen relats sobre la vida quotidiana i sobre la vida en temps extraordinaris, com ara la República o la guerra civil.

  L'autora, Martha Heard (Chicago, 1937) doctora per la Universitat de Saint Louis, Mossouri, passa llargues temporades a Càlig, on s'ha interessat per les històries de la gent del poble. Entre 1988 i 1992 va enregistrar una sèrie d'entrevistes per a un projecte d'història oral i des d'aleshores s'ha dedicat a investigar, organitzar i escriure sobre les històries de la gent.

  L'acte estarà presentat per la periodista i escriptora Alicia Coscollano i comptarà amb una actuació musical a càrrec de Pere Gumbau i Àlex Torres.

  Subir