9 de julio de 2020 9/7/20

Benicarló reconeix els guanyadors i participants del Circuit de Curses Populars

  La Regidoria d'Esports reconeixerà demà els atletes que han finalitzat en millor posició en les diferents categories del Circuit de Curses Populars. En aquesta 4a edició han participat un total de 1.959 atletes, dels quals 825 pertanyen a la 40a edició de la Sant Silvestre, la cursa del circuit que ha comptat amb més èxit de participació.

  Demà divendres, a les 19.00 hores, tindrà lloc l'acte de clausura de la 4a edició del Circuit de Curses Populars. L'acte, que se celebrarà a la Capella del Convent de Sant Francesc, valdrà perquè la Regidoria d'Esports entregue els trofeus i reconega els participants que han acabat en les primeres posicions en les diferents categories del circuit.

  En concret, els primers classificats en la general masculina han estat Raúl Santamaría Blasco, David Celma Forés i José Miguel Cornelles Forés; en la general i sénior femenina, Bea Sorlí Arín, Laia Cid Reverter i Geni Batiste Beltrán; en la sub-25 masculina, Luis Marzá Gil, David Celma Forés i Vicent Prats Feliu; en la sub-25 femenina, Ada Pruñonosa Solsona i en la sénior Masculina, Raúl Santamaría Blasco, Andrés Pascual Ibáñez i Marc Sánchez Cornelles.

  Els primers classificats en la categoria de Veterana A masculina han estat José Miguel Cornelles Forés, José Antonio Castell Borrás i Josep Lluís Segura Monterde; en la Veterana A femenina, Rosa Gilabert Antolí, Noelia Gumbau Olmedes i Mónica Vallés Alberich, en la Veterana B masculina, Gerardo Serrat Cifre, Alfredo Ancosta Fandos i Emilio Taus Ayza i en la Veterana B femenina, María Luisa de la Riva González Troncoso, Paqui Ferrer Foix i Merche Ruiz Fernández.

  Pel que fa als atletes més veterans que han participat en el circuit, en categoria masculina ha estat Justino Ruiz Serrano, mentre que en categoria femenina ha estat María Pilar Julián Martí. A més, tots aquells atletes que han completat el circuit participant en totes les curses també rebran un reconeixement.

  Aquesta 4a edició del Circuit de Curses Populars ha estat tot un èxit de participació, amb un total de 1.959 atletes inscrits entre totes les carreres que conformen el circuit. La 40a edició de la Sant Silvestre ha estat la competició més multitudinària, amb 825 participants, seguida de Mitja marató (222) i de la 5k nocturna (211).

  Subir