elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Benicarló prepara cinc cursos per al mes de juny relacionats amb l'ocupació i l'emprenedoria

Benicarló prepara cinc cursos per al mes de juny relacionats amb l'ocupació i l'emprenedoria
  MÁS FOTOS
  Benicarló prepara cinc cursos per al mes de juny relacionats amb l'ocupació i l'emprenedoria - (foto 2)

  Els cursos i tallers englobats en el programa de l'Ajuntament de Benicarló ‘Forma't’ continuen aquest mes de juny amb cinc noves propostes relacionades amb l'ocupació i l'emprenedoria. Els cursos començaran amb un taller de Formació Bàsica en Higiene Alimentària que tindrà lloc el 6 de juny i continuaran el 6, 7 i 8 de juny amb un curs per a desenvolupar un pla de mitjans socials orientat als xicotets establiments.

  L'oferta seguirà el 7 de juny amb el curs Model de Negoci i Pla d'Empresa, que orientarà sobre com donar forma al model de negoci que sustente l'activitat econòmica d'un emprenedor. Per al 21, 23 i 24 de juny s'ha previst el curs Intel·ligència Emocional i Educació, on es parlarà de com assolir un grau d'autoconeixement més alt de sí mateix i de les pròpies possibilitats, aptituds i actituds.

  Finalment, per al 29 i 30 de juny s'ha programat un curs sobre les claus per a superar un procés de selecció adreçat a administratius i administratives.

  Cal recordar que el programa ‘Forma't’ l'han posat en marxa conjuntament les àrees de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme i Joventut per tal de publicar i promocionar de manera unificada tota l'oferta formativa relacionada amb l'ocupació que es gestiona des de l'Ajuntament.

  El programa permetrà que totes aquelles persones interessades en la formació relacionada amb l'ocupació, independentment de la seua condició, tinguen accés a tota la informació. Al mateix temps, s'evitarà la duplicitat de cursos programats per àrees diferents o la coincidència de cursos en les mateixes dates.

  Subir