elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Benicarló ofereix un lloc de treball a través d'un programa d'ocupació pública

    L'Ajuntament de Benicarló cobrirà un lloc de treball relacionat amb la informació turística a través del programa Salari Jove. Les persones interessades han d'estar inscrites al Servef com a demandants d'ocupació.

    El programa d'ocupació pública Salari Jove servirà per a cobrir un lloc de treball durant els propers mesos a Benicarló destinat a atenció al visitant de la Tourist Info.

    Aquest lloc es cobrirà a través del programa Salari Jove (per a persones titulades i desocupades menors de 30 anys), amb una duració de 6 mesos (des del 21 de setembre al 20 de març aproximadament) i amb un horari a determinar en funció de les necessitats del servei. La titulació mínima requerida és estar en possessió d'alguna de les titulacions de Formació Professional relacionades amb l'atenció turística (TS Guia, informació i assistències turístiques o TS Gestió d'allotjaments turístics). A més, caldrà estar en possessió dels nivells d'Anglés B1 i Francés A2 o alternativament Anglés A2 i Francés B1. El termini per a inscriure's com a demandant d'ocupació al Servef o per a entregar la titulació requerida finalitza el 8 de setembre.

     

    Subir