elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Benicarló estarà present en la Primavera Educativa

Benicarló estarà present en la Primavera Educativa
  MÁS FOTOS
  Benicarló estarà present en la Primavera Educativa - (foto 2)

  L'Ajuntament de Benicarló estarà present aquest aquest cap de setmana en la Primavera Educativa, a València, a través de l'Agència de Promoció del Valencià. Aviva Benicarló aportarà material de diverses campanyes de promoció lingüística.

  La Primavera Educativa, una trobada organitzada per als dies 13, 14 i 15 de maig per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, comptarà amb la presència d'Aviva Benicarló, l'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Benicarló. Concretament, Aviva Benicarló aportarà material informatiu i didàctic de les diverses campanyes de promoció lingüística que s'han desenvolupat al municipi i ho farà en companyia de la resta d'oficines Aviva de la Comunitat Valenciana, que assistiran a la Primavera Educativa convidades per la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme. L'estand d'Aviva Benicarló es podrà trobar al Centre del Carme (carrer del Museu, 2).

  Les oficines Aviva participaran activament en la Fira dels Idiomes, una de les moltes activitats que s'han organitzat per a tot el cap de setmana al llarg dels 8 quilòmetres de l'antic llit del riu Túria de València. Es tracta d'una mostra en què institucions i entitats vinculades a les llengües exposaran publicacions i altres materials de difusió i explicaran les activitats que realitzen per a fomentar la llengua i difondre un missatge positiu sobre la diversitat lingüística.

  Paral·lelament, Aviva Benicarló també assistirà dissabte 14 i diumenge 15 al congrés «L'aposta pel Multilingüisme. 15 anys de Marc Europeu Comú de Referència i Portfolio Europeu de les Llengües», una iniciativa que tractarà l'ensenyament, l'aprenentatge i l'avaluació de les llengües a través de conferències, taules redones i tallers.

  Subir