elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Benicarló acollirà la desena edició del torneig ITF Júnior

Benicarló acollirà la desena edició del torneig ITF Júnior
  MÁS FOTOS
  Benicarló acollirà la desena edició del torneig ITF Júnior - (foto 2)

  Per desena vegada, el Club Tenis Benicarló acollirà el torneig ITF Júnior, una competició d'abast internacional per a joves promeses del tenis mundial. En total, s'han inscrit més de 200 jugadors i s'han hagut de quedar fora del torneig més de 300 tenistes.

  El regidor d'Esports, Carlos Flos, acompanyat del tresorer del Club Tenis Benicarló, Alfonso Febrer, i del director del torneig, Ginés Pérez, ha presentat el torneig ITF Júnior que tindrà lloc a Benicarló entre el 23 de març i el 2 d'abril, un torneig on es donaran cita algunes de les millors promeses del tenis, just abans de començar les grans competicions internacionals, com el Roland Garros, Wimbledon, Open Austràlia o Open USA.

  Aquesta serà la desena vegada que el Club Tenis Benicarló organitzarà un torneig ITF Júnior, una competició que depén directament de la ITF (Federació Internacional de Tenis) i que reserva només sis tornejos cada any per a tot Espanya. Enguany, Benicarló ha tornat a estar entre les ciutats escollides per a organitzar una competició que començarà el 23 de març, amb la fase prèvia, i finalitzarà el 2 d'abril, amb la gran final del torneig.

  Tant el regidor com els representants del Club Tenis Benicarló han destacat la importància d'acollir un torneig d'aquestes característiques, amb un pressupost de 24.165 euros i una repercussió econòmica de més de 300.000 euros, i sobretot el fet que ja és la desena vegada que Benicarló serà seu de la competició, un premi sense dubte al treball ben fet durant les anteriors edicions. Carlos Flos ha destacat la implicació de les institucions, inclòs l'Ajuntament, a l'hora d'apostar per aquests esdeveniments esportius i ha animat els aficionats a visitar les instal·lacions del Club Tenis Benicarló durant els dies de la competició.

  Subir