elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Benicarló ja té més de 2.000 reserves per a visitar ‘Pulchra Magistri’

Benicarló ja té més de 2.000 reserves per a visitar ‘Pulchra Magistri’
  • En només uns dies, més de 2.000 persones s'han inscrit a les visites guiades per contemplar l'exposició 'Pulchra Magistri. L'esplendor del Maestrat' que s'inaugurarà en els propers dies

  • Els grups estan tots complets fins al dia 22 de desembre

MÁS FOTOS
Benicarló ja té més de 2.000 reserves per a visitar ‘Pulchra Magistri’ - (foto 2)

L'expectació que s'està generant a Benicarló per visitar l'exposició 'Pulchra Magistri' de la Fundació La Llum de les Imatges està superant les previsions. En poc més d'una setmana, ja s'han inscrit més de 2.000 persones, entre adults i grups escolars, que volen disfrutar de les visites guiades a l'exposició. En concret, han estat 650 adults, que s'han repartit en 26 grups, i vora 1.400 xiquets procedents dels centres educatius.

Tot i que encara no està fixada la data de la inauguració, les visites s'han programat a partir del dia 12 de desembre, ja que s'espera que la mostra s'obra al públic a primers de la setmana que ve.

De moment, les visites guiades estan completes fins al dia 22 de desembre i la Regidoria de Cultura, en coordinació amb la Fundació La Llum de les Imatges ja està programant les festes nadalenques per poder obrir més grups d'inscripció.

D'altra banda, ahir van arribar els equips informàtics al Mucbe, que s'han instal·lat a la sala didàctica del museu, on s'impartiran els tallers didàctics de l'exposició. Benicarló serà l'única de les quatre seus de l'exposició (Benicarló, Vinaròs, Catí i Culla) que comptarà amb aquest tipus de tallers complementaris per aprofundir sobre com es duen a terme els processos de restauració de les obres d'art.

Les reserves es poden fer via presencial (Mucbe, al carrer de la Pau, 2) o també per telèfon (964 46 04 48) o correu electrònic (correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org), tot i que caldrà recollir les invitacions personalment al Mucbe.

Subir