elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Bandera Blava a les platges del Morrongo i La Caracola de Benicarló

  En el Morrongo, a les 19,30 hores, la Reina de les Festes, Mari Cint Quixal Orero hissava la bandera en presència de l'alcaldessa Xaro Miralles i els regidors Rosana Marza, Ximo Bueno i José María Compte.

  Un any més dos de les platges de Benicarló compten amb la distinció de la Bandera Blava que concedeix la Unió Europea, per a això es deuen aconseguir una sèrie de requisits, com el control diari de les aigües de bany, que aquest any amb l'entrada en funcionament de la depuradora, hi ha millorat molt la seva qualitat, sobretot a la platja de la Mar Xica, on desembocava l'emissari.

  Respecte als quiosquets, l'alcaldessa va afirmar que com aquest any no hi havia temps per treure els llocs a licitació i atès que hi havia dues peticions, d'acord amb els tècnics de la casa es va solucionar amb una taxa d'ocupació de via pública,tans sols per a aquest estiu, ja que al setembre es trauran a licitació els dos llocs, ja que la zona és de propietat municipal, i que els actuals no tindran avantatge per estar instal·lats aquest estiu.

  La regidora de turisme Rosana Marza ha remarcat que la bandera blava es un premi a la qualitat i els serveis que oferix la platja. I en este sentit s'ha referit a les millores que s'han implementat enguany en els serveis de socorrisme i en l'oferta d'activitats per als usuaris.

  L'Acte d'hissada de la bandera blava ha sigut un dels últims actes en el que ha participat la reina Marisin Orero.

  Subir