elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Arranca el Pla d'Ocupació Conjunta amb la incorporació dels 16 treballadors

Arranca el Pla d'Ocupació Conjunta amb la incorporació dels 16 treballadors

    Les 16 persones contractades a través del Pla d'Ocupació Conjunta han començat ja a treballar en les diferents àrees de l'Ajuntament. La majoria de llocs de treball estan relacionats amb la millora i manteniment d'immobles, atenció i consergeria en instal·lacions municipals i tasques de suport administratiu.

    El Pla d'Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes, que ha posat en marxa l'Ajuntament en col·laboració amb la Generalitat i la Diputació, ja està operatiu al 100%. Durant els últims dies, s'han anat incorporant les 16 persones seleccionades per als diferents llocs de treball i a dia d'avui, totes les places estan en funcionament.

    En concret, els llocs de treball que s'han cobert són dos peons de la construcció, sis peons agropecuaris, un oficial paleta, tres auxiliars administratius, tres conserges i un tècnic en integració social. Es tracta de llocs relacionats amb la millora del cementeri, la neteja de camins, tasques de suport administratiu, atenció i consergeria en instal·lacions esportives i de Serveis Socials, i un integrador social per donar continuïtat a les accions que es realitzen des d'AMICS (Agència de Mediació, Integració i Convivència Social) de l'Ajuntament de Benicarló. Respecte a les tasques de suport administratiu, es destinarà una persona per a fer el seguiment, gestió i atenció per al programa XarxaLlibres.

    Els diferents llocs de treball tenen una durada d'entre tres i quatre mesos i suposen una despesa subvencionable de 64.243,80 euros en total, dels quals 42.829,20 euros els aporten la Generalitat i la Diputació i la resta, 21.414,60 euros, van a càrrec del pressupost de l'Ajuntament. Paral·lelament, la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local fa una aportació de 18.585,40 euros. En total, l'Ajuntament aportarà al pla 40.000 euros.

    Subir