28 de febrero de 2020 28/2/20

Els Aljubs de Benicarló són visitats per la Volta a Peu

Els Aljubs de Benicarló són visitats per la Volta a Peu - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Els Aljubs de Benicarló són visitats per la Volta a Peu - (foto 2)
  Els Aljubs de Benicarló són visitats per la Volta a Peu - (foto 3)
  Els Aljubs de Benicarló són visitats per la Volta a Peu - (foto 4)
  Els Aljubs de Benicarló són visitats per la Volta a Peu - (foto 5)

  La XIV edició de la Volta a Peu Pels Aljubs va reunir Diumenge més de 400 persones per a recórrer el terme municipal de Benicarló fent passada pels Aljubs. A les vuit i mitja del matí sortien vora el centenar de persones decidides a fer el recorregut de 27 quilòmetres que anava a fer passada pels quatre aljubs benicarlandos. Una hora més tard, més de tres centes persones començaven a fer el recorregut més curt – de 20 quilòmetres – que va passar per l’aljub de La Pistola i el del camí Càlig.

  Després de varies hores de caminada i de cinc avituallaments per a tots els participants amb aigua, fruits secs, fruita, pastissets de carxofa i mistela – entre d’altres –; al voltant de les dos de la vesprada arribaven al pavelló poliesportiu els participants dels dos recorreguts i es començaven a servir les cassoletes amb la popular olleta benicarlanda per acabar la jornada amb un gran dinar de germanor a la pista annexa del pavelló poliesportiu.

  La Penya L’Arjup – organitzadora d’aquest esdeveniment – un any més queda satisfeta amb el treball realitzat per a que aquesta caminada forme un dels actes importants de la Festa de la Carxofa de Benicarló i vol agrair al magnífic grup de cuiners i ajudants que ens hagen preparat la magnífica i exitosa “Olleta Benicarlanda”; així com a tots els establiments col·laboradors, l'Ajuntament de Benicarló i aquells que ens han ajudat als avituallaments o en qualsevol altra tasca la seva aportació ja que sense ells la Volta a Peu Pels Aljubs no seria possible.

  Subir