elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Més de 1.000 persones inscrites per a la Volta a Peu de la Dona

Més de 1.000 persones inscrites per a la Volta a Peu de la Dona
    MÁS FOTOS
    Més de 1.000 persones inscrites per a la Volta a Peu de la Dona - (foto 2)

    La tercera edició de la Volta a Peu de la Dona comptarà amb la participació de 1.075 persones que s'han inscrit, de moment. La prova està prenent cada vegada més força dins del calendari esportiu benicarlando.

    Aquest cap de setmana, tindrà lloc un dels plats forts de la temporada esportiva benicarlanda. Diumenge 24 d'abril se celebrarà la tercera edició de la Volta a Peu de la Dona, una cita lúdica, festiva i també esportiva que enguany s'ha obert a la participació dels homes i que comptarà amb 1.075 persones que s'han inscrit de moment (les inscripcions estan obertes fins al dia abans de la prova).

    Enguany com a novetats, la prova té nous serveis per als esportistes: hi ha hagut un termini d'inscripció més llarg, a més d'una nova web on es podran visionar els resultats de la prova pràcticament en temps real (www.hj-fitness.es). Un altre dels afegits d'enguany és l'ampliació del termini d'inscripció fins al dia d'abans de la prova. De fet, totes aquelles persones que vulguen inscriure's, podran fer-ho en la plaça dels Mestres del Temple durant tot el dissabte (de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores), i fins i tot el mateix diumenge, fins una hora abans de l'inici de la prova.

    La cursa compta amb la col·laboració de l'empresa Retaguardia/Ecoembres, que aportarà a la prova el segell d'‘esdeveniment responsable amb el medi ambient’, i a més es duran a terme tasques de sensibilització sobre el reciclatge i el respecte pel medi ambient.

    En acabar la prova, continuarà la matinada esportiva amb una sessió de masterclass a càrrec de CCFitness de Benicarló.

    Des de l'Ajuntament, la Regidoria de Benestar Social i la Regidoria d'Esports, organitzadores de la prova, han volgut fer un agraïment especial a tots els voluntaris que participen en aquest projecte així com a les entitats implicades en l'organització de la prova (Club d'Atletisme Baix Maestrat, Penya l'Arjup, Club Triatló Basiliscus i Associació de la Dona).

    Subir