22 de octubre de 2020 22/10/20

S'inicien les obres de remodelació de la façana del cementeri

S'inicien les obres de remodelació de la façana del cementeri - (foto 1)
  • Preveu la reparació dels aspectes ormanetals i els punts més deteriorats, la neteja i un rètol descriptiu del recinte

  • Pressupostada amb 15.000 euros de recursos propis, és el primer pas d'una actuació més ambiciosa per tal de millorar l'accessibilitat en tot el recinte

  • Salavert: «Les actuacions periòdiques de manteniment i millor són absolutament necessàries per a manterir els espais públics en perfectes condicions estètiques i funcionals»

La remodelació de la façana del cementeri serà una realitat en breu. Ja s'han iniciat les obres que preveuen la neteja mecànica dels paraments de la façana mitjançant aigua a pressió a per a eliminar la brutícia i desinfectar, reparar els clivells amb massilla, revestir-los amb una capa acrílica, pintar la façana amb pintura impermeabilitzant i incorporar un rètol descriptiu de l'espai. La remodelació, pressupostada amb 15.000 euros de recursos propis, és el primer pas d'un actuació més ambiciosa per tal de millorar l'accessibilitat. Com reconeix la regidora de Benestar Social, Dora Salavert, «Les actuacions periòdiques de manteniment i millor són absolutament necessàries per a manterir els espais públics en perfectes condicions estètiques i funcionals».

En el cas de la façana del cementeri municipal, presentava nombroses humitats i no s'havia intervingut des de 2008. La següent actuació preveu l'eliminació de les barreres arquitectòniques en tot el recinte amb una inversió prevista de d'altres 25.000 euros en recursos propis que, d'aconseguir l'ajuda sol·licitada a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, permetrien completar la totalitat del projecte. A l'actual remodelació se sumen les millores ja introduïdes durant esta legislatura en matèria d'il·luminació i jardineria.

Subir