22 de octubre de 2020 22/10/20

La reforma del pati de l'escoleta completa les obres de condicionament

La reforma del pati de l'escoleta completa les obres de condicionament - (foto 1)
  • S'ha invertit més de 12.000€ de fons propis per a canviar el paviment del pati i la instal·lació d'un joc infantil i protectors per als arbres

L'escoleta municipal de Bellreguard ha acabat la reforma que van començar en agost. Unes obres de condicionament amb recursos 100% municipals que s'han completat amb la instal·lació al patí d'un joc infantil, protecció del arbres i la pavimentació amb cautxú amb una inversió de 12.711€ de fons propis. Com assenyala l'alcalde de Bellreguard, Joan Marco, «amb recursos municipals hem canviat la cara a un pati de resultava àrid, fins i tot perillós. Els més menuts de Bellreguard compten ara amb unes instal·lacions a l'altura i els pares amb la tranquil·litat que els seus fills no sols estan en bones mans, sinó en bon lloc».

Abans que començara el curs i amb recursos municipals, el govern ja va realitzar una sèrie d'obres de condicionament com l'eliminació de barres arquitectòniques, l'ampliació de la rampa d'entrada per als carros de xiquets o la construcció d'un magatzem per a evitar que el material en desús s'acumulara al menjador. També es va pintar la tanca perimetral, l'entrada, les aules o el menjador. Igualment, es va netejar el sòl en profunditat, es va pavimentar l'eixida al pati interior i es van senyalitzar els voltants de l'escoleta infantil perquè els conductors augmentaren les precaucions. L'Escoleta Municipal de Bellreguard compta amb 5 unitats, 1 de 0 a1 anys, 2 de 1 a 2, i dos més de 2 a 3.

Subir