22 de octubre de 2020 22/10/20

La nova concessió de jardineria millorarà els parcs i jardins de Bellreguard

    Fins a set empreses han optat a l’adjudicació del manteniment dels parcs i jardins de Bellreguard. Finalment, Autorreg Instal·lacions i Muntatges d’Almoines s’ha emportat el contracte amb una rebaixa de 10.000 euros i una sèrie de millores com fer-se càrrec de les actuacions pels voltants del cementeri, la zona poliesportiva i el Centre de Salut, així com un pla detallat d’actuacions del que el departament d’urbanisme comprovarà quinzenalment el seu compliment. La concessió és per un any prorrogable.

    El regidor d’urbanisme, Jaume Borràs, ha assenyalat que “entre les nostres obligacions està conservar en les millors condicions els espais verds de Bellreguard, per això realitzarem un seguiment exhaustiu de les actuacions” i ha incidit amb que la nova concessió “suposarà una millora considerable dels parcs i jardins ja que disposaran de més mitjans humans i materials per al seu manteniment”.

    El concurs valorava en 55 punts l’oferta econòmica i en 45 la tècnica, on es contemplava la programació del treball, anàlisi i organització amb 25 punts; els mitjans materials amb 10 i les millores en la prestació de serveis amb altres 10. La concessionària ha obtingut 84,83 punts. Dilluns passat es va celebrar la mesa de contractació i ahir dimecres la junta de govern que ho ratificava.

    Subir