Èxit de participació a la V Cursa Platja de Bellreguard 'Corre de Nit'

Més de 900 persones van participar a la V Cursa Platja de Bellreguard 'Corre de Nit' i va congregar a 4.000 persones que van gaudir d'esta activitat esportiva. Des de l'Ajuntament es vol agrair la col·laboració de tots els patrocinadors, a tots els colectius i sobretot al Club de Córrer A Gust per la seua magnífica organització. A més, destacar l'afluència de gent als bars i restaurants de la platja i la disc-mòbil amb la que va finalitzar la jornada a la plaça de la Roda.

Jesús Gomar, del Club Atletisme Safor Delikia, es va alçar amb el gran triomf al proclamar-se campió de la classificació general i absoluta masculina. A més a més, Davinia Albiñana, del Club Atletisme Safor Delikia, va aconseguir el número 1 a la categoria absoluta femenina.

D'altra banda, i per categories, Diego Jiménez, de Puente Romanillos, va guanyar la cursa junior masculina; i d'altra banda, María Isabel Ferrer, del Club Atletisme Llebeig de Xàbia, va proclamar-se campiona de la senior femenina.

Per últim, a la classificació local, la primera va ser Isabel Banyuls, del Club de Córrer A Gust Bellreguard.