elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'escoleta municipal es reforma en 25 dies amb recursos 100% municipals

L'escoleta municipal es reforma en 25 dies amb recursos 100% municipals
  MÁS FOTOS
  L'escoleta municipal es reforma en 25 dies amb recursos 100% municipals - (foto 2)
  L'escoleta municipal es reforma en 25 dies amb recursos 100% municipals - (foto 3)
  L'escoleta municipal es reforma en 25 dies amb recursos 100% municipals - (foto 4)
  L'escoleta municipal es reforma en 25 dies amb recursos 100% municipals - (foto 5)

  Davant l'imminent inici del curs escolar i per tal d'aprofitar al màxim els recursos municipals, l'Ajuntament de Bellreguard ha reformat en 25 dies l'escoleta municipal. Per aconseguir-ho, s'ha fet servir els treballadors públics de serveis bàsics amb el que s'ha accelerat el procés i s'han estalviat diners en fer ús de recursos cent per cent municipals.

  Les obres han eliminat les barres arquitectòniques existents a l'eixida del patí i han ampliat la rampa d'entrada perquè puguen accedir els pares amb carrets. S'ha pintat la tanca perimetral, l'entrada, les aules o el menjador. S'ha construït un magatzem lateral per al material que no s'use i que fins ara s'acumulava al menjador amb la pèrdua d'espai que provocava. També s'ha netejat el sòl en profunditat i s'ha pavimentat l'eixida al pati interior. Igualment, s'han senyalitzat els voltants de l'escoleta infantil per a advertir els conductors que mesuren les precaucions en tractar-se d'una zona escolar.

  La següent fase, que es traurà en breu a contractació, serà la pavimentació amb cauxú del patí, així com la instal·lació de protectors per als arbres. En tot cas, l'obra acabada de fer demostra, per a Jaume Borràs, que “som un Ajuntament responsable que prioritza l'educació” i ha agraït “l'enorme esforç que han realitzat en ple agost els treballadors municipals per a corregir les deficiències detectades en l'escoleta municipal de cara a l'inici del curs escolar”. Cal recordar que l'Escoleta Municipal de Bellreguard compta amb 5 unitats, 1 de 0 a1 anys, 2 de 1 a 2, i dos més de 2 a 3.

  Subir