20 de octubre de 2020 20/10/20

El 60% de les inversions pressupostades per a enguany ja s’ha executat

El 60% de les inversions pressupostades per a enguany ja s’ha executat - (foto 1)
  • Es tracta de la recuperació de la lluminària en el carrer Barranc, la reposició de la coberta del Trinquet i la renovació del pati de l’Escoleta.

MÁS FOTOS
El 60% de les inversions pressupostades per a enguany ja s’ha executat - (foto 2)
El 60% de les inversions pressupostades per a enguany ja s’ha executat - (foto 3)

Quan acaba el mes de febrer, Bellreguard ha executat el 60% de les inversions pressupostades per a enguany o el que és el mateix: 3 de les 5 actuacions previstes, més de 21.000 euros dels quasi 36.000 de la partida d’inversions amb recursos propis. Com assenyala l’alcalde, Joan Marco, «El ritme d’execució pressupostària mostra el dinamisme del govern, però també les necessitats urgents que presentava de Bellreguard». I és que es tracta d’obres com la recuperació de l’enllumenat del carrer del Barranc, a fosques des que fa tres anys van furtar el cablejat. Una obra que va costat 4.606€. O la reparació de la coberta de tela del trinquet municipal perquè l’anterior estava podrida i que es va instal·lar en una setmana per a no obstaculitzar la programació i que va costar 3.902€. Queden ara pendents el condicionament de la Llar Juvenil i la instal·lació d’un nou semàfor.

«Són obres de manteniment, de les que no llueixen, però milloren la qualitat de vida dels ciutadans de Bellreguard que és el nostre objectiu», explica Marco. El tercer espai on s’ha intervingut és el pati de l’Escoleta on s’ha instal·lat un joc infantil, protectors per als arbres i s’ha pavimentació amb cautxú. Una inversió de 12.711€ que se suma a la que ja va realitzar l’Ajuntament a principi de curs amb recursos municipals amb l'eliminació de barres arquitectòniques, l'ampliació de la rampa d'entrada per als carros de xiquets o la construcció d'un magatzem per a evitar que el material en desús s'acumulara al menjador. També es va pintar la tanca perimetral, l'entrada, les aules o el menjador. Igualment, es va netejar el sòl en profunditat, es va pavimentar l'eixida al pati interior i es van senyalitzar els voltants de l'escoleta infantil perquè els conductors augmentaren les precaucions.

Subir