elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Doble proposta musical per a encetar les festes de Bellreguard demà divendres

    Doble proposta musical per a encetar demà el calendari oficial de les Festes del Poble a Bellreguard. A les 20:30 hores i a la Casa de Cultura, la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard, amb l’actuació del grup La Xe-Ranga, oferiran el XVI Concert de Música Tradicional Valenciana. Deu edicions menys i un parèntesi d’un anys porta l’altra proposta musical, el Bellrock, que en la seua sisena edició reuneix el bo i millor de la música en valencià de la comarca i el país.

    A mitjanit i a la Carpa de la Festa, al costat del parc Joan Pellicer, obriran foc el grup més en forma de l’actualitat, Tardor, que presentarà en directe un disc La ciutat invisible, que ha girat enguany per nombrosos escenaris arreu del país i en diferents festivals. A la 1 serà el torn dels pegolins Lilit i Dionís, a les 2 del grup local Prozak Soup i a les 3, per a tancar la festa, actuaran els gandians King Kong Boy.

    L’endemà dissabte se celebrarà la Festa del Jubilats amb el primer concurs Monogràfic de Gos rater valencià com a novetat en el programa. El certamen se celebrarà al costat del carrer Enric Soler i Godes. Les inscripcions es podran realitzar a les 16:30 i una hora després donaran inici les deliberacions del jurat. Diumenge serà el torn de la Festa de l’Aurora i dilluns, la de les Dones. La programació completa es pot trobar en www.bellreguard.net.

    Subir