22 de octubre de 2020 22/10/20

Bellreguard s’acull al programa XarxaLlibres

    La junta de govern d’ahir va aprovar l’adhesió de Bellreguard la Xarxa Llibres de text de la Comunitat Valenciana. Amb este acord, l’Ajuntament cofinança al 33,34% el cost de llibre de text i altre material curricular per als alumnes de col·legis públics i concertats empadronats a Bellreguard per al curs escolar 2015/2016. La resta fins arribar al 100% del cost és cofinançat per la Generalitat Valenciana i la Diputació de València fins a un màxim de 200€ condicionat al retorn dels llibres en bones condicions en acabar el curs escolar.

    En l’àmbit local s’ha establert una coordinació en el procés d’aplicació de la Xarxa Llibres entre l’Ajuntament i els dos centres públics educatius per a facilitar a les famílies tot allò relacionat amb la XarxaLlibres.

    Les instàncies i les factures corresponents per l’adquisició dels llibres indispensable per a sol·licitar les ajudes per part dels pares, mares o tutors es podran presentar en el centre d’infantil i primària Gregori Mayans, a l’IES Joan Fuster o a l’Ajuntament. Pròximament s’informarà dels terminis d’obertura i finalització per a presentar les instàncies.

    Subir