31 de octubre de 2020 31/10/20

Bellreguard licitarà en breu la Casa de la Música

Bellreguard licitarà en breu la Casa de la Música - (foto 1)

    Les obres de construcció de la Casa de la Música, que acollirà a la banda de música, la colla de dolçainers, l'agrupació coral o els grups locals, seran licitades entre desembre i gener. Es tracta d'un projecte de 942.409€ finançats íntegrament per la Generalitat Valenciana i que es va desbloquejar ahir després de la reunió mantinguda amb la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga. L'obra, amb un termini d'execució d'11 mesos era una vella reivindicació del poble de Bellreguard que va rebre el vist-i-plau del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana sense que s'haguera produït cap moviment fins ara al solar municipal de la Plaça del Provencio on es construirà.

    D'altra banda, després de la reunió amb el director general d'Esport, Josep Miquel Moya, es pot anunciar també que es posaran en marxa les obres de renovació del paviment i la coberta la pista polivalent del Poliesportiu Municipal. En este cas, es tracta d'una inversió en dues fases de 260.000€ a càrrec de la Diputació i de la Generalitat, la primera de les quals es licitarà abans que acabe 2015.

    L'alcalde, Joan Marco, que es va reunir ahir amb ambdós directors generals acompanyat de la tercera tinent d'alcalde, Alícia Boigues. Per a la també regidora d'Esports, la «bona sintonia amb la Generalitat i la Diputació ha estat clau per a fer possibles i accelerar ambdós projectes». L'alcalde recorda que «es tracta de dues infraestructures reclamades i esperades per la ciutadania que havien quedat paralitzades i que hem aconseguit desbloquejar perquè siguen una realitat quan abans sense que això represente un cost econòmic per a l'Ajuntament de Bellreguard».

    Subir