elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Bellreguard acull este divendres la I Nit Oberta

Bellreguard acull este divendres la I Nit Oberta

  Bellreguard celebrarà este divendres, 13 de Desembre, la I Nit Oberta; organitzada per ACOBELL i BELLMAR, conjuntament amb l'Ajuntament. Per a aquest dia s'han preparat diversitat d'actes per a que els veïns del municipi i de la Safor puguen gaudir de l'inici del Nadal.

  Des d'aquestas associacions i des del govern municipal han destacat la importància de la participació de totes les associacions del poble que han volgut formar part d'aquesta iniciativa que recull comerç, gastronomia i associacionisme.

  La vicepresidenta de BELLMAR, Marga Esteva, ha assegurat este matí durant la roda de premsa de presentació que amb aquest projecte es pretén que els veïns de Bellreguard recuperen la il·lusió del Nadal. Ha recalcat que és una festa del poble i per al poble a on participen moltes entitats municipals que, en part, han fet possible el desenvolupament d'aquesta iniciativa.

  La I Nit Oberta començarà a les 18 hores, moment en que es muntarà l'arbre que BELLMAR i ACOBELL han cedit a l'Ajuntament per a ubicar-lo en la plaça; i que decoraran els xiquets del col·legi Gregori Maians, dissenyadors dels adorns nadalencs.

  A continuació, l'Associació de Dones oferirà bunyols amb xocolate i la Coral de Bellreguard cantarà nadalenques amb l'encesa de l'arbre.

  Subir