elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Baldoví mostra el bitllet del tren Gandia-Oliva-Dénia a Madrid

Baldoví mostra el bitllet del tren Gandia-Oliva-Dénia a Madrid
  • El Diputat al Congrés, Joan Baldoví, ha reclamat hui al Congrés la històrica reivindicació que connectaria les dues comarques

  • Baldoví: "Els veïns i les veïnes de la Safor i la Marina porten 40 anys esperant agafar un tren que no arriba, perquè ni PP ni PSOE mai l'han volgut fer realitat"

El Diputat al Congrés de Compromís, Joan Baldoví, ha fet visible aquest matí, a Madrid, la històrica reivindicació del tren Gandia-Oliva-Dénia. I ho ha fet portant un bitllet del recorregut, que simbolitza l'espera dels veïns i les veïnes de la Safor i la Marina Alta, durant 40 anys, "per agafar un tren que mai arriba, perquè vostès no han invertit el que cal per fer-lo realitat".

Cal recordar, que Compromís ha presentat una esmena perquè s'incloga als Pressupostos Generals de l'Estat per a 2014 una partida de 30 milions d'euros, perquè “no podem perdre un altre any sense començar la construcció d’aquesta infraestructura vital per al futur social i econòmic del nostre territori". Finalment però, l'esmena ha estat rebutjada amb els vots en contra del Partit Popular, "inclosos els diputats valencians que després ens el tornaran a prometre quan arribe campanya electoral".

Compromís avisa que la seua voluntat és tornar a portar la reivindicació al carrer, amb accions com les concentracions davant de les estacions de Gandia i Dénia, de dissabte passat, demanant la connexió ferroviària entre aquestes dues comarques.

Subir