22 de noviembre de 2019 22/11/19

Els voltants de l'ermita del Lluch estan plantant-se de gespa i plantes aromàtiques

Els voltants de l'ermita del Lluch estan plantant-se de gespa i plantes aromàtiques - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Els voltants de l'ermita del Lluch estan plantant-se de gespa i plantes aromàtiques - (foto 2)

  L'entorn al santuari de la Verge del Lluch actualment és objecte de millora. Primerament s'ha adequat el terreny per a la col·locació del reg per goteig, la qual cosa permetrà crear una zona verda al voltant del santuari formada per gespa i plantes aromàtiques.

  Des de fa anys s'ha deixat perdre la vegetació d'este lloc, i per este motiu des de la Regidoria de Serveis Públics s'ha procedit al condicionament de la zona. D'esta manera per a les pròximes festes del mes de setembre l'entorn del santuari lluirà com cal.

  Estes millores en l’enjardinament de la muntanyeta no tenen cap cost per al ciutadà, ja que es realitzen per part de l'empresa que té la concessió del manteniment de les zones verdes de la nostra ciutat; per tant a partir d'ara esta serà una zona més a mantindre en bon estat a Alzira.

  Fernando Pascual, regidor de l'àrea, considera encertada la decisió d'adequar l'entorn de l'ermita, ja que açò donarà major realç a un dels monuments més característics de la nostra ciutat, i que a la vegada servirà per fer més atractives les visites al paratge de la muntanyeta que també alberga el monument a Vicent Blasco Ibáñez, un dels escriptors valencians que va immortalitzar Alzira en les seues novel·les.

  Per últim assenyalar que per tal d'evitar nous incidents en l'escala d'accés al santuari es va ha procedir a la col·locació d'una barana en un dels costats de la mateixa.
  Alzira, 26 de juliol de 2016

  ocultar
  Els voltants de l'ermita del Lluch estan plantant-se de gespa i plantes aromàtiques
  Subir