4 de marzo de 2021 4/3/21

Vint-i-vuit restaurants cuinaran a Alzira per fer la millor Espardenyà del món 2019

  Un total de 28 restaurants participaran en la tercera edició del Concurs Nacional d'Espardenyà Valenciana Francisco José García este diumenge, 10 de març, des de les 10 del matí a la Plaça del Regne, organitzat conjuntament per l'Ajuntament d'Alzira i Tus Noticias de la Ribera.

  Els establiments participants són: L'Espardenyot, de Carcaixent; Casa Mariano, de Les Palmeres; Los Botijos, de Bicorp; Hotel Lluna, d'Alzira; El Roure, d'Alzira; Restaurante Ribera, de Carcaixent; L'Àlfabega, d'Alginet; Val i 15, d'Alginet; Mesón Tous, de Tous; Ca Agustí, de Sueca; La Granja, de Sueca; Oryza, de Sueca; Cancela Eventos, de Sueca; Picanterra, de Cullera; Bon Aire, de El Palmar; L'Alqueria del Pou, de València; Restaurante del Congreso de los Diputados, de Madrid; La Visteta, de Barx; Honoo, de València; Origens, de Dénia; Restaurante Sandra, de València; Ca Eladio, de Llombai; Ros Estudio, de Llombai; Avenida 2.0, de Massamagrell; Ca Tomàs, d'Alzira; Meishilin, de València; Flote, de Castelló de la Plana i Letras de Laurel, de Logroño.

  Es tracta del concurs gastronòmic valencià més ben dotat en premis. Es repartiran un total de 5.500 euros en premis. El primer premi, patrocinat per l'Ajuntament d'Alzira, serà de 3.000 euros. El segon premi, patrocinat per València Turisme, de 1.500 euros i el tercer premi, patrocinat per la Mancomunitat de la Ribera Alta, de 1.000 euros. El jurat estarà format per reconeguts professionals de la gastronomia.

  Es pretén que este esdeveniment siga "una festa popular", on diverses falles i associacions cuinaran una espardenyà a la plaça del Mercat.

  Per últim, gràcies a la col·laboració amb Gastrònoma, el guanyador d'esta edició farà una exhibició d'espardenyà en la pròxima fira gastronòmica valenciana.

  Subir