3 de marzo de 2021 3/3/21

Turisme instal·la dos anamorfosis a la plaça Major amb dos edificacions emblemàtiques de la ciutat i un marcat sabor nadalenc

Turisme instal·la dos anamorfosis a la plaça Major amb dos edificacions emblemàtiques de la ciutat i un marcat sabor nadalenc - (foto 1)

  La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira instal·larà des del 18 de desembre i fins al 6 de gener de 2021 dos anamorfosis a la plaça Major.

  Travessem un Nadal atípic com a conseqüència de les restriccions sanitàries per a fer front a la pandèmia de la Covid-19. Estes restriccions han impossibilitat la realització del Mercat Nadalenc que des d’esta Regidoria bé impulsant-se des de fa uns anys, no obstant això i seguint totes les mesures establides podrem realitzar-nos dos fotos en les divertides anamorfosis, realitzades pel fotògraf alzireny Víctor Balaguer, que s’inauguraran el divendres 18 de desembre a la vesprada.

  «Són dos instantànies amb motius nadalencs, però que compten amb dos dels llocs més importants pel que fa a la qualificació patrimonial i turística de la nostra ciutat», ha aclarit la regidora de l’àrea de Turisme, Isabel Aguilar, qui també té la responsabilitat de dur endavant la Regidoria de Patrimoni Cultural.

  Les fotografies, com en anys anteriors, inundaran les xarxes socials, una eina molt potent a l’hora de promocionar els elements més característics de la ciutat. De manera desenfadada, divertida i amb marcat esperit Nadalenc podem fer aplegar part de l’essència de la nostra ciutat a qualsevol part, gràcies a Twitter, Facebook o Instagram, entre altres, utilitzant l’etiqueta #NadalAlzira20  

  La col·laboració de totes i tots és primordial per tal de difondre a través de les xarxes socials els elements turístics i patrimonials de la ciutat d’Alzira.

  Subir