elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

S'inicia el Pla d’Ocupació per a Joves Qualificats a l’Ajuntament d’Alzira

S'inicia el Pla d’Ocupació per a Joves Qualificats a l’Ajuntament d’Alzira
  MÁS FOTOS
  S'inicia el Pla d’Ocupació per a Joves Qualificats a l’Ajuntament d’Alzira - (foto 2)

  Aquest matí s'ha donat la benvinguda, per part de l'Ajuntament, als/les seleccionats/des del Pla d'Ocupació Juvenil per a joves qualificats 2016.

  Gràcies a aquest Pla s’han contractat quinze joves d'Alzira, entre 18 i 25 anys, amb formació acadèmica que s’inicien hui en la seua primera experiència laboral, a través de la realització de pràctiques no laborals, durant 6 mesos, en els distints departaments de l’Ajuntament d’Alzira.

  Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col·lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball, a la ocupació i a l’adquisició de pràctica laboral en un entorn real. L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves i la principal prioritat de l’Ajuntament és l’ocupació i estem duent a terme diversos plans per a beneficiar els col·lectius que més ajuda necessiten.”

  Subir