7 de marzo de 2021 7/3/21

La pròxima setmana es coneixeran les tres fotos guanyadores del Concurs d'Instagram de Setmana Santa

La pròxima setmana es coneixeran les tres fotos guanyadores del Concurs d'Instagram de Setmana Santa - (foto 1)

  Esta pròxima setmana es coneixeran les tres fotos guanyadores del IV Concurs d'Intagram de Setmana Santa. Els nou membres del jurat han realitzant l'elecció de les vint fotos finalistes.

  De les quatre edicions esta ha sigut la que ha comptat amb una major participació. Més de 1.000 instantànies han optat a ser una de les vint finalistes per tal d'optar a un dels tres premis, valorats en 150 euros per al primer, 100 per al segon i 50 euros per al tercer.

  A més, enguany d'entre les vint fotos finalistes hi haurà la possibilitat d'escollir, mitjançant el vot popular (igual que vam fer al concurs d'Instagram de Falles), la fotografia que anunciarà el concurs de l'any que ve. La instantània que més "m'agrada" registre en les xarxes socials de l'Ajuntament tant en Facebook com en Instagram serà la que aconseguisca el premi del vot popular.

  Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, agraïx l'elevada participació, "Ja que mostrar en imatges la Setmana Santa ens ajuda a engrandir i difondre una de les tradicions més arrelades a la nostra ciutat que compta amb unes peculiaritat molt marcades i significatives que la fan única".

  En unes dos o tres setmanes s'atorgaran els premis tant als guanyadors del Concurs d'Instagram de Falles com als de Setmana Santa.

  Subir