elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Hui s'ha presentat la campanya "Creiem en Alzira"

Hui s'ha presentat la campanya "Creiem en Alzira"
  • Duta a terme pel Banc Sabadell amb l'Ajuntament d'Alzira i l'Associació Empresarial

  • Es repartiran 5.000 euros en premis

MÁS FOTOS
Hui s'ha presentat la campanya "Creiem en Alzira" - (foto 2)

Este matí s'ha presentat la campanya "Creiem en Alzira" del Banc Sabadell amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alzira i l'Associació Empresarial de la Ciutat. La presentació ha estat a càrrec de l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, i del director regional de l'Horta i la Ribera del Banc Sabadell, Rafel Ros.

Esta campanya pretén és apostar per Alzira amb una acció que potencie el comerç local com a element clau i vertebrador del creixement de la ciutat. Atraure els ciutadans d'Alzira o dels voltants, cap al comerç local amb dos iniciatives promocionals: d'una banda el sorteig d'un premi de 3.000 euros entre els ciutadans i de l'altra un premi de 2.000 euros entre els comerços participants.

Gómez ha destacat que "pensem que esta campanya és molt positiva i redunda en benefici de la ciutadania, a més de ser un clar exemple de la col·laboració entre una entitat privada i pública. Amb iniciatives com esta, donem suport al comerç i fomentem el consum amb dos premis econòmics, tant per als clients com per als comerços que s'adherisquen".

Ros ha manifestat que "esta campanya ja l'hem duta a terme a Ontinyent, Torrent i Gandia amb molts bons resultats. A Alzira segur que també és un èxit, ja que a dia de hui ja són 300 els comerços que s'hi han adherit".

La campanya es durà a terme durant tot el mes de juny. Els clients que compren en algun dels comerços adherits hauran de pujar una foto del tiquet a la pàgina creemosenalzira.com per a participar del concurs i optar al premi de 3.000 euros. El guanyador del premi haurà de gastar-se els 3.000 euros en els comerços que han participat en la campanya.

Els 2.000 euros de premi per als comerços se sortejaran entre els establiments adherits a la campanya i que, a més, siguen clients del Banc Sabadell.

A més, totes les persones que compren en els comerços inscrits i participen en la campanya, podran recollir de forma gratuïta una ecobossa de regal a qualsevol oficina del Banc Sabadell d'Alzira del municipi.

La campanya destaca per fomentar a més una vessant promocional de la imatge de la ciutat ja que reproduïx les muralles de la localitat en una il·lustració que ha estat realitzada per l'Estudi Cállate la Boca, amb un disseny en exclusiva per a esta acció comercial. També s'ha dissenyat una segona il·lustració genèrica que representa el comerç local.

Per a més informació o per a llegir les bases del sorteig es pot visitar la pàgina creemosenalzira.com.

 

Subir