3 de marzo de 2021 3/3/21

Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira

Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira - (foto 1)

  Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, naix Peke Turisme Alzira, una nova iniciativa turística destinada als més menuts i les seues famílies per donar a conéixer la ciutat d’Alzira, el seu patrimoni i la seua història. La regidoria de Turisme comença a desenvolupar la primera de les ofertes, coincidint amb la celebració de la festivitat del 9 d’Octubre.

  Es tracta d’unes jornades programades per als dies 4, 5 i 8 d’octubre, Una activitat adaptada a l’horari escolar els dies 4 i 8 d’octubre i per al turisme familiar el dissabte 5. Els dies tindran la següent programació:

  • Divendres 4 d’octubre, d’11 a 13’30h. Amb dos funcions teatralitzades d’una hora cadascuna a la Casa Reial i visita al MUMA, amb l’opció de fer-se una foto-record en l’anamorfosi de Jaume I. Preu: 1€.
  • Dimarts 8 d’octubre, d’11 a 13’30h. Amb dos funcions teatralitzades d’una hora cadascuna a la Casa Reial i visita al MUMA, amb l’opció de fer-se una foto-record  en l’anamorfosi de Jaume I. Preu: 1€.
  • Dissabte 5 d’octubre d’11 a 13’30h. Amb funció teatralitzada,  taller d’activitatsi foto-record. Preu: 2€.

  La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha destacat: “Crec necessari un coneixement prematur de la història i patrimoni de la nostra ciutat,per poder arribar a estimar el que tenim. El desconeixement fa no posar en valor, de vegades, el que és nostre, i pot ser un punt de partida per al vandalisme i accions incíviques que a la fi maltracten el nostre patrimoni”.

  Per a inscriure’s s’ha d’enviar un correu electrònic a muma@alzira.es  o un missatge privat a la pàgina de FacebookAlzira Turisme.

  Subir