7 de marzo de 2021 7/3/21

Peke Turisme, l'oferta turística infantil d'Alzira per a estos Nadals

Peke Turisme, l'oferta turística infantil d'Alzira per a estos Nadals - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Peke Turisme, l'oferta turística infantil d'Alzira per a estos Nadals - (foto 2)

  Amb motiu del 777 aniversari de l'entrada de Jaume I a Alzira, la Regidoria de Turisme posa en marxa l'activitat Peke Turisme Alzira, destinada als més menuts i famílies per donar a conèixer la història i el patrimoni de la nostra ciutat.

  Es tracta d’unes jornades programades per als dies 12, 13 i 14 de desembre. Una activitat adaptada tant a l’horari escolar com al turisme familiar. La programació serà la següent:

  • Dijous 12 de desembre, d’11 a 13’30h. Amb dos funcions teatralitzades d’una hora cadascuna a la Casa Reial i visita al MUMA, amb l’opció de fer-se una foto-record en l'anamorfosi de Jaume I. Preu: 1 euro.
  • Divendres 13 de desembre d’11 a 13’30h Amb dos funcions teatralitzades d’una hora cadascuna a la Casa Reial i visita al MUMA, amb l’opció de fer-se una foto-record en l'anamorfosi de Jaume I. Preu: 1 euro.
  • Dissabte 14 de desembre d’11 a 13’30h. Amb funció teatralitzada + tallers + foto record. Preu: 2 euros.

  La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha destacat que: “Degut a l'èxit d'esta iniciativa el passat més d'octubre, amb motiu del dia de la Comunitat Valenciana, es torna a realitzar amb la finalitat de seguir de manera didàctica donant a conéixer la història i patrimoni de la nostra ciutat, per a que des de menuts estimem el que hem tingut i hem de saber fer-ho perdurar com a part del que hui som".

  Per inscriure’s s’ha d’enviar un correu electrònic a turisme@alzira.es

  Subir