El N.B. Alzira cau en la pista del Manises

Després de la parada de les festes de Nadal i Cap d'any, l'equip Senior del N.B. Alzira tornava a la competició visitant la difícil pista del CBC Manises.

Desgraciadament per als alzirenys el partit no va tindre massa història ja que després dels 4 minuts inicials en que els d'Alberto Lahoz anaren per davant a l'electrònic, els locals endossaren un parcial de 12-0 que els va servir per tancar el primer quart 23-11.

Encara que el NB Alzira va millorar prou el seu joc en els següents períodes, especialment en l'aspecte ofensiu, no va poder en cap moment acostar-se en el marcador, de manera que CBC Manises, un equip veterà i experimentat, va anar poc a poc obrint més la diferència fins arribar al 88-62 final.

El NB Alzira ocupa l'avantpenúltima posició i la setmana pròxima, en l'última jornada de la primera volta, rebrà la visita del www.cbmarcelina.com amb la ferma intenció d'aconseguir un triomf que aprofite per desenganxar-se dels últims llocs de la classificació.

Per la seua banda, el segon equip del club NB Alzira-Talleres Mestre Alberic que milita en Primera Zonal s'emportava la victòria en la pista del CEB Carlet per 52-61. L'equip és cinqué amb un balanç de 6 victòries i 4 derrotes i tancarà la primera volta rebent la visita del CBG Guadassuar.

Els tres equips junior del club descansaren esta setmana i tornaran a la competició el proper dissabte 18 de gener.