1 de marzo de 2021 1/3/21

El Museu Faller protagonista en març de Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira

El Museu Faller protagonista en març de Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira - (foto 1)

  El dijous 12, divendres 13 i dissabte 14 de març torna Peke Turisme, l’oferta d’oci i diversió per als més menuts i les seues famílies. L’activitat està adaptada a l’horari escolar per tal de possibilitar l’activa participació dels col·legis interessats a acollir-se a esta iniciativa impulsada des de la Regidoria de Turisme.

  El programa consistix a apropar i donar a conéixer els elements patrimonials més característics de la nostra ciutat. Este mes de març l’activitat es desenrotllarà en el Museu Faller, ubicat al carrer Santa Llúcia, 18.

  L’activitat consistirà en la visita guiada al museu per ninots vivents i finalitzarà amb el muntatge d'una falla humana  i una gran mascletà de só. En esta ocasió l'activitat va dirigida als alumnes de 1r i 2n de primària dels centres educatius de la nostra ciutat que sol·liciten la seua participació.

  Per a disfrutar de les funcions teatralitzades, a càrrec de la companya de teatre local MiraRosana, caldrà abonar un euro per participant, tant dijous com divendres, mentre que dissabte, el dia dedicat a l’activitat en família amb taller de reciclatge per als menuts, el preu serà de 2 euros. L'horari de l'activitat serà d'11 a 13.30 hores i les places de participants són reduïdes per la qual cosa cal inscriure’s amb antelació en turisme@alzira.es

  Isabel Aguilar, tinent d’alcalde i regidora de Turisme, agraix la bona acollida de l'activitat per part dels col·legis de la ciutat i recorda que Peke Turisme continuarà realitzant-se també al llarg dels mesos d'abril, maig i juny.

  Aguilar anima tant als col·legis com a les famílies a participar de les activitats previstes, la qual cosa ajuda al coneixement dels més menuts dels elements patrimonials i turístics que conservem els alzirenys, ja que ells són el futur i els que deuen de seguir preservant el patrimoni que ens fa grans com a ciutat.

  Subir