elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament d’Alzira i l’Oficina Comarcal d’Habitatge mantenen les primeres reunions amb entitats bancàries

L’Ajuntament d’Alzira i l’Oficina Comarcal d’Habitatge mantenen les primeres reunions amb entitats bancàries
  MÁS FOTOS
  L’Ajuntament d’Alzira i l’Oficina Comarcal d’Habitatge mantenen les primeres reunions amb entitats bancàries - (foto 2)

  L’objecte de les dos primeres reunions ha estat tindre una presa de contacte per poder realitzar un treball conjunt per a facilitar i agilitzar els tràmits necessaris per a la gestió de lloguers de vivendes i donar eixida a les demandes i necessitats de la població de la Ribera Alta.

  Recordem que l'Ajuntament d'Alzira és el primer municipi adherit a l'Oficina Comarcal d’Habitatge, servei gestionat per la Mancomunitat de la Ribera Alta, on està situada la seua oficina central.
  La primera reunió entre l’OCH i L’Ajuntament d’Alzira va ser amb l'entitat bancària Grup Cajamar, estant presents l'alcalde d'alzira Diego Gomez Marina Mir, regidora de Servis Socials, Joan Rovira coordinador del dit departament, Maika Sánchez coordinadora de l'OCH, i Lorena Palomino. Per part de Grup Cajamar va estar present Pedro Antonio Angost, director d'oficina Cajamar Alzira i Victòria Sanchis. Els representants del grup Cajamar, van mostrar gran interés en el projecte, donada la importància de la resolució dels problemes de vivenda que tenen les nostres poblacions, segons expliquen Diego Gómez i la regidora Marina Mir.

  La segona reunió mantinguda va ser amb els representants de Sogeviso, empresa contractada per l'entitat bancària Sabadell Cam, la qual ja ha demostrat el seu interés a col·laborar amb l'OCH, atés que ja s'han fet efectius diversos lloguers socials tramitats des del'Ajuntament d’Alzira a través d'esta empresa. Antoni Sorolla i Santiago Lanzuela, representants de la dita entitat, que es van desplaçar des de Barcelona per a establir esta primera presa de contacte van manifestar el seu suport a l'oficina, i el seu interés de continuar treballant en la tramitació de lloguers i facilitant els tràmits per a la resolució dels greus problemes de vivenda amb què comptem en la nostra comarca.

  Subir