elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament d'Alzira inicia el programa «La Dipu et Beca» 2016

L'Ajuntament d'Alzira inicia el programa «La Dipu et Beca» 2016

    Aquest matí l'Ajuntament ha donat la benvinguda als/a les 35 seleccionats/des per a les beques de la Diputació. Seguidament, al Saló d'Actes han pres possessió i se'ls ha assignat a cadascú dels/de les becaris/es els seus respectius tutors.

    L'Ajuntament d'Alzira s'ha adherit al programa "La Dipu Et Beca" amb la finalitat que estudiants universitàries/taris o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzen pràctiques formatives en els distints departaments municipals.

    La duració de les beques serà de 2 mesos (juliol i agost). La dedicació dels destinataris de les beques serà, com a mínim, de 20 hores setmanals, que deuran ser realitzades seguint les instruccions d'un tutor.

    Per a Ivan Martínez, regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica: «l'Ajuntament lamenta que d'es de la Diputació s'hagen reduït les beques a quasi la mitat. Aquest equip de govern reivindicarà majors ajudes per a plans d'ocupació juvenils, entenem que des de les administracions públiques cal posar tots els mitjans a l’abast i igualment l’Ajuntament ha d’instar a la resta d’organismes públics a portar a terme unes veritables polítiques d'ocupació».

    Subir