28 de febrero de 2021 28/2/21

Isabel Aguilar rep el recolzament dels màxims dirigents del PSOE com a líder dels socialistes a Alzira

Isabel Aguilar rep el recolzament dels màxims dirigents del PSOE com a líder dels socialistes a Alzira - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Isabel Aguilar rep el recolzament dels màxims dirigents del PSOE com a líder dels socialistes a Alzira - (foto 2)
  Isabel Aguilar rep el recolzament dels màxims dirigents del PSOE com a líder dels socialistes a Alzira - (foto 3)

  "Una dosi d'energia plena de positivitat, així podem definir la jornada d'ahir els socialistes de l'agrupació socialista d'Alzira", segons Salva Roses, secretari d'organització del PSOE a la capital de la Ribera Alta. I és que no tots els dies es té l'ocasió de tindre al costat als màxims dirigents del partit referent de l'esquerra al nostre país.

  Pedro Sánchez, secretari general del PSOE; José Luis Ábalos, secretari d'organització; Ximo Puig, president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Mercedes Caballero, secretaria general del PSPV-PSOE a la província de València, junt a altres càrrecs tant institucionals com orgànics del Partit Socialista van estar ahir a la ciutat d'Alzira, i tots amb una finalitat la d'arropar i donar suport a Isabel Aguilar, un valor emergent dins de la política local.

  Amb 29 anys ja compta amb una dilatada carrera dins del món de la política passant a exercir com a regidora de l'oposició amb 22 anys. Estos tres últims anys formant part del govern municipal com a regidora de Festes, Turisme, Patrimoni Cultural i Comerç. Entre altres èxits ha  aconseguit impulsar la festa de les Falles, amb la creació del Mig Any, que amb tant sols dos edicions és ja tot un referent dins del calendari festiu del mes de setembre a la nostra ciutat; altres manifestacions festives com la Setmana Santa o els Moros i Cristians, també s'han vist reforçades. Aguilar és també en l'actualitat membre del Comité Federal Socialista.

  La seua joventut i ganes de lluitar per aconseguir la plena igualtat són referents per a una dona que té com a objectiu governar esta pròxima legislatura la ciutat d'Alzira, i bona mostra d'això és el recolzament que li han atorgat tots el màxims referents del Partit Socialista tant a nivell estatal com autonòmic. 

   

   

  Subir