5 de marzo de 2021 5/3/21

Èxit de participació a la primera activitat de Peke Turisme Alzira

Èxit de participació a la primera activitat de Peke Turisme Alzira - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Èxit de participació a la primera activitat de Peke Turisme Alzira - (foto 2)
  Èxit de participació a la primera activitat de Peke Turisme Alzira - (foto 3)
  Èxit de participació a la primera activitat de Peke Turisme Alzira - (foto 4)

  L’oferta turística llançada des de la Regidoria de Turisme, PekeTursime Alzira, ha estat tot un èxit. Més d’un centenar de xiquetes i xiquets s’han donat cita a la Casa Reial els dies 4, 5 d’octubre. Hui, amb l’aforament complet, conclou esta primera activitat amb l’ultima de les visites per poder gaudir de la història que envolta al rei Jaume I i la ciutat d’Alzira.

  Els més menuts han gaudit d’una funció teatralitzada, de la visita al MUMA, de tallers i s’han fotografiat per a tindre un record amb el propi Jaume I. La regidora de Turisme i Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, també ha participat activament d’esta activitat sent l’encarregada de donar a conèixer el nostre patrimoni a les xiquetes i xiquets. La regidora els ha explicat la importància de mantindre i tindre cura de la nostra ciutat.

  La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha destacat que: “Es tracta d’un doble èxit: per una part la gran quantitat de gent apuntada per participar i per una altra la implicació de les famílies i col·legis perquè els seus menuts coneguen la història i patrimoni de la nostra ciutat”. A més a afegit que: “Seguim treballant per consolidar este nou projecte: Peke Turisme Alzira”.

  Subir