elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Consell Assessor de Comerç i l'Ajuntament decidixen no concedir permís a les grans superfícies comercials a obrir el dilluns 24 de juliol

El Consell Assessor de Comerç i l'Ajuntament decidixen no concedir permís a les grans superfícies comercials a obrir el dilluns 24 de juliol

    Ateses les sol·licituds dels representants de centres comercials Carrefour i Consum Cooperativa Valenciana en les quals sol·liciten l'obertura del comerç el dilluns 24 de juliol de 2017, festiu local a Alzira, ja que el 23, festiu habitual a la ciutat per celebrar-se la festivitat de Sant Bernat, és diumenge.

    Per tal de tractar esta petició es va reunir el Consell Assessor de Comerç i l'Econòmic i Social, òrgan consultiu format pels representants de totes les àrees comercials d'Alzira i que representen el xicotet comerç de la localitat. Van tractar la "sol·licitud d'habilitació del dia 24 de juliol per a la pràctica comercial per acumulació de diumenges i festius", i es va adoptar per unanimitat dels membres del Consell la negació i oposició a l'obertura per a la pràctica comercial el dilluns 24 de juliol.

    El sindicat CCOO va presentar en l'Ajuntament un escrit, fent constar la seua oposició a les sol·licituds d'obertura per no ser necessària ni contribuir al benestar de la població ni a la conciliació de la vida familiar i laboral dels treballadors del sector.

    Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç, ha declarat que "ja s'ha fet aplegar als sol·licitats la resolució del Consell que per unanimitat decidix declarar no hàbil comercialment el dilluns 24 de juliol a la ciutat d'Alzira".

    Subir