elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Comença un nou període de cobrament d’impostos i taxes del 2016 de l’Ajuntament d’Alzira

  Des de la regidoria d’Economia i Hisenda s’informa que el dilluns, 12 de setembre de 2016, comença el període de pagament del Impost de Béns Immobles Rústics, Impost d'Activitats Econòmiques i Taxa per Recollida de Fem d'Activitats Econòmiques que finalitzarà el 14 de novembre de 2016.

  El pagament dels rebuts no domiciliats podrà fer-se:

  1.- En l'oficina municipal de Recaptació, en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit.

  2.- Si es disposa de les cartes de pagament, en les entitats bancàries següents: BANKIA, LA CAIXA, CAJAMAR, BBVA, i SABADELLCAM,

  3.- Des de la web municipal www.alzira.es - PAGAMENT DE TRIBUTS.

  Els contribuents que no reben les cartes de pagament podran sol·licitar-les per correu electrònic (voluntaria@alzira.es) o en l'oficina municipal de recaptació. Si es disposa de certificat digital o DNI electrònic o es registra per mitjà d’usuari i contrasenya podran imprimir-les des de la web municipal www.alzira.es – Portal de la ciutadania – Tributs i Recaptació - Els meus rebuts en voluntària.

  Les persones interessades a domiciliar el pagament d'este tribut, podran sol·licitar-ho directament en l'oficina de recaptació voluntària, presentant la llibreta o compte corrent, o sol·licitant per correu electrònic a voluntaria@alzira.es l'imprés de domiciliació. També podrà tramitar-se des de la web municipal www.alzira.es si es disposa de certificat digital o DNIe o es registra per mitjà d’usuari i contrasenya.

  El termini màxim per a domiciliar finalitza el 10 d’octubre de 2016. Si es tramita la domiciliació abans del 10 d’octubre, produirà efecte per a este període de pagament. Si es tramita fòra d’este període, la domiciliació produirà efecte a partir de 2017.

  Els rebuts domiciliats es carregaran en compte el dia 2 de novembre de 2016.

  Per a qualsevol dubte o informació sobre els tributs o sobre el pagament d’estos, els interessats podran dirigir-se als departaments següents:

  GESTIÓ TRIBUTÀRIA

  VEHICLES: 96 240 04 50 (Ext.: 218) – vehiculos@alzira.es
  PLUSVÀLUES: 96 240 04 50 (Ext.: 218) - plusvalia@alzira.es
  URBANA, RÚSTICA i GUALS (Cadastre): 96 245 92 52 – cadastre@alzira.es
  IAE I FEM D'ACTIVITATS (Cadastre): 96 245 92 52 – cadastre@alzira.es

  RECAPTACIÓ:

  VOLUNTÀRIA: 96 245 92 67 – voluntaria@alzira.es
  EXECUTIVA: 96 245 92 73 – executiva@alzira.es

  Subir