El Nou Basquet Alzira no va poder guanyar al Basquet Silla

Tot i la milloria experimentada, gràcies a la recuperació de varis jugadors, l'equip Senior del N.B ALZIRA no va poder aconseguir la victòria davant el Basquet Silla. La primera meitat va estar dominat pels visitants que arribaven al descans amb un clar avantatge de 14 punts (25-39).

Els alzirenys reaccionaren després del pas pels vestidors i amb una notable millora de la seua actitud defensiva tan sols concediren 6 punts en el tercer quart (13-6). La remuntada va continuar durant l'últim quart fins arribar a posar-se a tan sols un punt (49-50) a falta de 4 minuts.

Silla va saber jugar amb més intel·ligència els últims minuts i aprofitant els llançaments de tirs lliures va acabar emportant-se el partit per 55-60.

El N.B. ALZIRA continua immers en la lluita per la permanència i ocupa ara la avantpenúltima plaça del Grup B de Categoria Autonòmica.

L'equip Junior Base Sportleader N.B. ALZIRA que milita en el Grup C de categoria Preferent no va poder mantindre el lideratge davant el C.B. Sueca, un altre aspirant a jugar la fase d'ascens.

El locals es van vore sorpresos per l'encert de Sueca des de la línia de 6,75 durant el primer quart, en el que transformant sis triples arribaren a tindre un avantatge de 2-22. El Base Sportleader es va refer en el segon quart i al descans la diferència s'havia reduït a 10 punts (28-38).

La remuntada alzirenya va continuar durant el segon període, arribant a posar-se a tan sols 2 punts durant el tercer quart. Les males decisions en atac, amb abús de tirs de tres punts per trencar la defensa suecana, molt superior físicament, van propiciar la victòria final de Sueca 50-56.

Les competicions organiztades per la FBCV es paralitzen per les festes de Nadal i Any Nou i no tornaran a reanudar-se fins al cap de semana del 12 i 13 de gener.