elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Alzira sol·licita una subvenció de més de 550.000 € a la Generalitat per a la realització de tres tallers d’ocupació T’Estime

Alzira sol·licita una subvenció de més de 550.000 € a la Generalitat per a la realització de tres tallers d’ocupació T’Estime

    Per a Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, ha sol·licitat la realització de tres tallers d’ocupació T’Estime, d’una durada d’un any, per a què beneficie a 30 persones aturades. L’import total dels quals ascendeix a 556.390,80 euros. Cal recordar que fins a l’arribada del nou equip de govern no es van aconseguir aquestes ajudes en el 2015, i fins al moment se sol·licitaven dos tallers de sis mesos de durada. Aquesta sol·licitud suposa una clara aposta de l’equip de govern per l’ocupació, la formació i l’inserció laboral.”

    Les especialitats dels tallers sol·licitades són les d’atenció sociosanitària a persones depenents en domicili, atenció sociosanitaria a persones depenents en institucions socials i gestió de telefonades de teleassistència. Aquestes especialitats formatives són certificats de professionalitat en les quals està l’Ajuntament homologat per a la seua impartició amb les corresponents aules acreditades en IDEA.

    El programa de Tallers d’Ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té com a objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades de 25 anys o més, que possibilita a l’alumnat/treballador la realització d’un contracte per a la formació i l’aprenentatge i afavorisca la seua inserció laboral. L’execució d’aquest programa permetrà formar-se a 30 persones desocupades, inscrites com demandants d’ocupació en l’Oficina Servef durant més d’un any.

    En les últimes setmanes, la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA han tramitat diverses subvencions per al foment de la formació, l’ocupació i l’inserció laboral: més de 790.000 euros per a 13 cursos de professionalitat; 67.000 en el programa EMCORP; més els més de 550.000 euros per als tallers d’ocupació.

    Subir