elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Alzira sol·licita més de 67.000 euros en el programa per a aturats EMCORP

Alzira sol·licita més de 67.000 euros en el programa per a aturats EMCORP

    L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA, ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, una subvenció de 67.500 euros per a adherir-se al programa d’ocupació públic EMCORP del SERVEF per a la contractació de persones aturades pertanyents a col·lectius vulnerables i també per a la contractació de joves desocupats/des. Cal recordar que aquesta ajuda feia anys que no es convocava.

    L'Ajuntament d'Alzira ha sol·licitat la seua adhesió per a diverses àrees, tant per a l'Agència de Lloguer de Llibres de la Biblioteca Municipal, com en el suport a orientació laboral, formació i creació d'empreses d'IDEA. Els contractes tindran una durada de 3 a 6 mesos.

    En declaracions del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez: «un dels objectius d'aquest equip de govern és potenciar programes d'aquest tipus, que promouen i generen ocupació, ja que patim una situació d'atur greu. Aquesta és una iniciativa pensada especialment per a aturats/des de llarga durada que es troben en situació de vulnerabilitat i per al col·lectiu de joves aturats. Des de l'Ajuntament d'Alzira s'està fent un esforç important per potenciar els programes de treball».

    Subir