elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Alzira posa en marxa “l’Observatori de l’Ocupació”

    La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, ha posat en marxa l’Observatori de l’Ocupació, que ofereix dades sobre l’ocupació i el mercat laboral per a l’accés públic. L’objectiu és posar a l’abast de tota la ciutadania dades socioeconòmiques i estadístiques o d’interès sobre el municipi.

    Per mitjà d’aquest sistema d’Open Data o dades obertes es pretén compilar informació estadística actualitzada i sistematitzar-la que permeta conèixer el perfil dels aturats i les característiques de les contractacions que es generen en la nostra localitat, també per a ampli coneixement dels mateixos treballadors i treballadores municipals , d’altres administracions, entitats socials, agents econòmics (sindicats i associacions empresarials o de comerciants), mitjans de comunicació, etc.

    Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “el que es pretén es arribar a constituir un Observatori de la Ciutat per a aportar un coneixement el més complet possible de la realitat de la ciutat i el seu entorn, de manera que siga d'utilitat per poder dissenyar, desenvolupar i avaluar les polítiques públiques que s'apliquen en ella.”

    Subir